Sir London D'or


virtuaalihevonen / a sim-game horse

"Leevi" VH12-021-0285
Trakehner -ori, tummanruunikko, 167cm
19-vuotias, s. 2.4.2012 (CAS, 3v 26.11.12)
Koulupainoitus, Prix St. Georges

Kasvattaja/omistaja: Disa VRL-03335

KRJ-II
(8,5 + 40 + 22,75 + 10 + 10 = 91,25 p) 12/2018

Luonnekuvaus

Leevi on utelias poika vailla vertaansa. Ori haluaisi kovasti tehdä ja tutkia asioita oman päänsä mukaan, jonka vuoksi se on usein napit vastakkain milloin kenenkin kanssa. Ehkä hivenen kovapäisen orin kalloon on saatava taottua se, että tanssit tanssitaan heikomman osapuolen eli ihmisen pillin mukaan. Leevi on ihan siististi käyttäytyvä ori tuttujen ihmisten kanssa, joilla on auktoriteettiä ja orin kunnioitus. Edelleen se saattaa aina jossain välissä kokeilla kepillä jäätä ja testailla missä rajat menevät. Kuri ja pelisäännöt on oltava ehdottomat, mutta sillä ei tarkoiteta huutoa tai läpsimistä, vaan arkisia rutiineja ja toimintatapoja. Leevi on kuitenkin kiinnostunut ympäristöstään ja aina menossa tohottamaan jonnekin, joten törmäyskursseja tulee väistämättäkin.

Hoitaessa selviää puolet helpommalla, kun on ripeä ja selkeä toimissaan. Leevi on helppo varustaa sen aikaa kun se malttaa seisoa paikoillaan. Kun seisoskelua on tapahtunut orin mielestä liian kauan, alkaa steppailu ja pään viskominen. Ori myös iskee turpansa kanssa kaikkialle minne pääsee, joten esim. harjapakkia ei kannata jättää auki tämän hevosen ulottuville. Kengittäjän kanssa ongelmana on myös Leevin tylsistyminen, jolloin se ei jaksa enää pitää koipiaan itse ylhäällä. Eläinlääkäriä ori ei niin kammoa, kunhan toimenpiteet ei vie hirveän kauan aikaa, jolloin alkaa sama vanha häsääminen.

Ratsastettavuudeltaan Leevi on erinomainen ja yleensä työntekoon ryhtyessä ori jättää muun häslingin pois mielestään. Verryttelyssä orilla on vielä pölhöenergiaa sen verran, että se voi yhä reagoida voimakkaasti ympäristöön. Kun Leevin saa paremmin avuille, sulkeutuu ratsukko ikään kuin omaan kuplaan. Kaikki energia kohdistuu eteenpäinvievään askeleeseen ja ratsastajan apuihin vastaamiseen. Miellyttämisenhaluinen hevonen tekee parhaansa, odottaen ratsastajalta kevyttä ja nopeaa ratsastusta. Leevi on sen verran rehellinen, ettei se paikkaile ratsastajan virheitä.

Sukutaulu

VIR MVA Ch
Mordred PB

trak, m, 167cm

Radonezh
trak, m, 167cm, KRJ-I
Quiet Riot II
Myarth
Lovedivided
trak, m, 168cm
Dawn of Loss
Kismet
Signoria
trak, mrn, 165cm
KRJ-I
VIR MVA Ch Leonard v. Seigneur
trak, rn, 168cm, KTK-II, KRJ-I, YLA2
Leonarderé
Seigneur's Gabrielle
Stacy W
trak, trn, 165cm, KRJ-II, YLA2
Dance Floor Anthem
Auf Jeden Fall

Isänisänisä Quiet Riot II on 164cm korkea mustanruunikko trakehnerori, joka menestyi uransa alkupuolella loistavasti Intermediate -tason kouluratsastusluokissa. Myöhemmällä iällä tulostaso jäi vaisummaksi. Isänisänemä Myarth on kilpaillut parin eri ranskalaisratsastajan alla Grand Prix -luokkia. 163-senttinen musta tamma menestyi kohtalaisen hyvin, ja useimmiten omistajanvaihdosten syynä oli ratsastajien eläköityminen tai muu Myarthista riippumaton syy.

Isänemänisä Dawn of Loss on 175cm korkea näyttävä tuumanruunikko ori. Isänemänemä Kismet taas on puolestaan 168cm korkea raudikko.

Emänisänisä Leonarderé on ranskalaissyntyinen trakehnerori, joka ei itse koskaan kilpaillut. Siitosorina ori on niittänyt mainetta menestyksekkäillä jälkeläisillään, jotka ovat perineet isältään hienoa liikkumista, sekä poikkeuksellisen hyvää luonnetta. Emänisänemä Seigneur's Gabrielle on rauhallinen ja rento tamma, joka herää todenteolla eloon lähtiessään liikkeelle. Lennokasliikkeinen 166cm korkea tamma on menestynyt hyvin GP-tasolla.

Emänemänisä Dance Floor Anthem loisti nuorten kisoissa ja sijoittui myöhemmin Intermediate -luokissa ennen kilpauransa aikaista loppua. Jälkeläisilleen 166cm korkea mustanruunikko ori on jättänyt kovapäistä luonnettaan, mutta myös hyvää takaosan käyttöä ja ryhdikkyyttä. Emänemänemä Auf Jeden Fall oli kaikin puolin ihastuttava tähtipäinen ruunikkotamma, joka menestyi niin näyttelykehissä kuin kouluradalla. 165cm korkea tamma on näyttänyt energistä liikettään Intermediate II -tason luokissa asti.

Jälkeläiset

t. Tiamira D'or s. 23.6.2015, e. Tiziana D'or
     Int. I -tasolla kilpaillut kouluhevonen
o. Imperialist Rewa s. 19.8.2016, e. Bridegroom Imperium
o. Oldfinion Sir London s. 24.2.2018, e. Spiky Caia Steeds
     KV-II palkittu nuori kouluhevonen

Kisatulokset

KOULURATSASTUS

Tarkista ominaisuuspisteet rekisteristä

Hyppykapasiteetti ja rohkeus: 0.00 p.
Nopeus ja kestävyys: 0.00 p.
Kuuliaisuus ja luonne: 1622.60 p.
Tahti ja irtonaisuus: 2230.57 p.
Tarkkuus ja ketteryys: 0.00 p.

ERJ vt. 4 / KRJ vt. 8 / KERJ vt. 0 / VVJ vt. 4

NÄYTTELYT

30.06.12 Ionic VSN Trak.-oriit - RCH 3/8
28.10.16 Micram NJ Pv-orit - 8/11 SA

» Lue päiväkirjaa© Taustakuva Inspiration Gallery / Leevin kuvista kiitos Gestüt Hämelschenburg