Knoxdale Farm Raceboard    /    Uutisblogi

Knoxdale Farm

virtuaalitalli / a sim-game stable

ETUSIVU     ORIT    TAMMAT     NUORET     ESITTELY     KASVATUS

Kasvatus

Knoxdale Farmin tärkeimpänä tavoitteena on luoda uusia kestäviä linjoja ahaltekkien sukuihin unohtamatta kantahevosten ja -linjojen säilyttämistä suvuissa. Ahaltekkien kasvatuksen aloitus ajoittui marraskuulle 2006, jolloin ensimmäinen ikäluokka syntyi. Nyttemmin sisartalliin Knoxdale Yankeesiin siirtyyneet kalliovuortenhevoset tulivat touhuun mukaan heti seuraavan vuoden elokuussa. Muut rodut ovat tarttuneet matkaan mukaan milloin kukakin.

Knoxdalessa varsat syntyvät ikäluokittain CAS-ikääntymisen mukaan joka CAS-vuoden keväällä ja kesällä eli reaaliajassa noin kolmen kuukauden välein. Kasvatit nimetään rotujen omilla nimeämisperiaatteilla eli ahaltekvarsat saavat nimen, jonka alkukirjain on sama kuin toisen vanhempansa (esim. Ejderhalla tammavarsa Everild BHE), sekä nimen loppuun liitetään VRL:n hyväksymä kasvattajaliite BHE, jota käytetään myös muilla roduilla. Poikkeuksena selle françaisvarsat on nimetty päätteen de Knox kanssa.

Ostaessasi Knoxdale Farmin kasvattaman hevosen, toivotaan rekisteröitäessä VRL:ään huomioitavan, että lisäät kasvattajaksi KNOX2915 ja syntymämaaksi Belgia, ellei toisin ole mainittu.

CASXLIII syntyvät yhdistelmät

atGin ShampanskoeLydia BHEsukuluokitus G2jää talliin
atGin ZlostnyjZaynab BHEjää talliin
atPresta YarovElle BHEsukuluokitus G2tulossa myyntiin
atLeonidOliverasukuluokitus G2jää talliin
atMikhailDrashenkasukuluokitus G3tulossa myyntiin
© KNOXDALE FARM 2006-2016 (COPYRIGHT)