What we do?

Knoxdalen toimintaa kuuluu hevosten ylläpitämisen ja kilpailuttamisen, sekä kasvatuksen lisäksi satunnainen kilpailujen järjestäminen.

Kilpailutoiminta

Kilpailuja Knoxdalessa järjestetään melko harvakseltaan, vaikkakin pyrin ainakin kerran kuukaudessa tai kahdessa isännöimään Laukkajaoksen alaiset laukkakilpailut venäläishevosille tai Virtuaalisen Kalliovuortenponiyhdistyksen askellajiratsastuskilpailut.

Vuodesta 2008 olen järjestänyt syntymäpäivieni kunniaksi ainoastaan venäläisrotuisille laukkahevosille avoimet Knoxdale's Crown-laukat, jonka päälähtöön kootaan sen hetken G1-tason eliitti ja palkintotaso on muutenkin korkealla. Katso Knoxdale's Crownin voittajat tästä! Suunnitteilla olisi järjestää myös nuorille hevosille suunnattu oma kilpailunsa kesällä, mutta siitä tarkemmin, kun suunnitelma saadaan toteen..

Kaikki Knoxdalen kilpailut löytyvät foorumista.
Nyt menossa: 00.00. JAOS, ei kilpailuja!


Kasvatustoiminta

Knoxdalen tavoitteena on luoda uusia linjoja varsinkin akhal-tekkien, kalliovuortenponien, RBSH:n ja selle francaisien sukuihin ja kasvattaa yksilöitä, joilla voi hankkia menestystä niin näyttelykehissä kuin kilparadoillakin. Kunnollinen akhal-tekkien kasvatuksen aloitus ajoittui marras-joulukuulle 2006, jolloin ensimmäinen ikäluokka syntyi ja kalliovuortenhevoset tulivat touhuun mukaan seuraavan vuoden elokuussa ja muut salakavalasti jossakin siinä matkan varrella.
Knoxdalessa varsat syntyvät ikäluokittain aluksi joka virtuaalivuosi ja myöhemmin joka CAS-vuosi. Tekkevarsojen nimet alkavat samalla alkukirjaimella, joka taas määräytyy aakkosjärjestyksessä. Nimen loppuun liitetään tietysti VRL'n hyväksymä kasvattajaliite BHE. Kalliovuortenhevosten kasvatus on hieman rauhallisempaa, sillä rotu ei ole vielä saanut kunnon kannattajoukkoa paria tallia lukuunottamatta, vaikka suosio näyttäisi olevan hienoisessa nousussa. Kasvatin nimen eteen tulee liite Knoxdale, joka on myös VRL:n hyväksymä.

Muiden rotuisten kasvattien, kuten russian-based sport horsen ja englantilaisia täysiveristen nimet etenevät myöskin aakkosjärjestyksessä varsa kerrallaan, ilman tai BHE-takaliitteellä, selle francaisit ovat poikkeus, sillä nimen perään tulee liite de Knox. Katso tästä lista menestyneistä kasvateistamme ja omistamistani hevosista!

  » Kasvattilista

Syntyvät yhdistelmät CASXII-vuodelle
at, Cajun BHE - Elektra BHE
at, Ganymede BHE - Anastacia BHE
rmp, Hidden Violence - Knoxdale Montana
rbsh, Bulwark BHE - Everild BHE
rbsh, Hezatiger xx - Graushize
xx, KR Sonic Sun xx - Sasnak Red Flash xx
xx, SJ Coral Royale xx - SJ Copper Isle xx
sf, Astre 10 - Perrine Poupée

© WEBDESIGN BY INEJA'S 2008, PHOTO BY AKHALT-SERVICE.